PIÑATAT PERUSTA

Piñatan rikkominen Perussa on traditio, joka liittyy melkein jokaiseen juhlaan. Jo ennen Suomeen tuloa rakastimme piñatojen tekemistä ja rikkomista. Niinpä päätimme täällä perustaa Nicklandin, jotta voimme tarjota perulaista juhlakulttuuria myös suomalaisille.

Tämän latinalaisamerikkalaisen perinteen ideana on täyttää juhlasi ainutlaatuisuudella ja iloisuudella. Haluamme tuoda osan perulaista kulttuuria, taianomaisuutta ja hauskuutta suomalaiseen elämään.

Piñatan alkuperäinen muoto on kuusisakarainen tähti, mutta nykyään niitä tehdään monen eri muotoisena: eläiminä, kasvina, kukkina tai esimerkiksi pieninä leluina. Perulaisten mielikuvituksella ja luovuudella ei ole rajoja! Muoto vaihtuu myös sen mukaan, onko kyseessä lastenkutsut, aikuisten juhlat, perhetapahtuma vai juhlat ystävien kesken. Teemme piñatoja myös yrityksesi juhliin.

Nicklandin omat piñatat ovat joko maalattuja tai koristeltu värillisillä kreppipaperin suikaleilla. Perinteisten tähtien lisäksi teemme erilaisia eläinhahmoja ja nukkeja, mutta periaatteessa tuotteemme voivat olla minkä muotoisia tahansa. Valmistamme piñatamme kestävästä kartongista ja osan materiaalista hankimme ulkomailta.

Kaikkien piñatojen kohokohta on niiden rikkominen! Tilaa omat piñatasi meiltä, pääset osalliseksi perulaiseen elämään ja teet juhlistasi oikean fiestan!